Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 11:23
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Беспальчук Игорь Вячеславович

Меню сайту



Пошук


Соціальна реклама

Тверезість — норма життя

Кредит наличными

Погода

GISMETEO: Погода по г.Кривой Рог

Календар

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Міні-чат

Щоб додати необхідна авторизація

Друзі сайту

Вестник Кривбасса - криворожский общественно-политический еженедельник Живая музыка к Вашему торжеству Беспальчук Игорь Вячеславович

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Навигация по порталу:

Головна » 2010 » Травень » 31 » 29 травня Кривий Ріг відзначив своє 235-річчя.
20:45
29 травня Кривий Ріг відзначив своє 235-річчя.
З цієї нагоди у місті пройшли численні культурно-мистецькі заходи, зокрема на стадіоні «Металург» відбулося міське театралізоване свято. В урочистостях взяли участь почесні гості: Олександр Вілкул – голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Юрій Вілкул – голова Дніпропетровської обласної ради, керівники обласних адміністративних органів, делегація російського міста-побратима Нижній Тагіл на чолі з заступником глави адміністрації міста В’ячеславом Погудіним та почесні громадяни Кривого Рогу.

Під час урочистих заходів з нагоди Дня міста міський голова Кривого Рогу Юрій Любоненко вручив почесну стрічку і знак та посвідчення «Почесний громадянин міста Кривого Рогу» голові Дніпропетровської обласної ради Юрію Вілкулу. Високу нагороду Ю.Вілкулу було присвоєно згідно з рішенням міської ради за значний особистий внесок у вирішення соціально-економічних та екологічних проблем міста, видатні заслуги у здійсненні заходів щодо зміцнення авторитету Кривого Рогу на загальнодержавному та обласному рівнях. Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул привітав усіх мешканців міста з ювілейним святом та вручив ключі від чотирьох автомобілів ветеранам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

nullПонад 10 років за традицією суб'єкти господарювання міста беруть участь у благодійній акції для дітей-сиріт. Цього року вони взяли участь у комплектації подарунками автомобіля «Чарівник», де були іграшки, одяг, спортивний інвентар, продукти харчування. Міський голова Юрій Любоненко привітав 24 майбутніх першокласників, день народження яких співпало з днем народження Кривого Рогу, і вручив їм портфелі. Також з нагоди свята Дня міста дітям, народженим 29 травня було подаровано дитячі візочки.

Безпосередню участь в урочистостях з нагоди 235-ї річниці від дня заснування Кривого Рогу взяли і ветерани Великої Вітчизняної війни, їм було надано право підняти прапор Криворіжжя.

Загалом у святковому концерті було задіяно понад 10 тис. учасників, які під керівництвом режисерських груп втілили в життя театралізований календар історії виникнення та становлення Кривого Рогу. Глядачі побачили виступи народного, дитячого, спортивного блоків, концертну програму, яку підготували кращі криворізькі виконавців. Поздоровив місто з ювілеєм і заслужений артист України Віталій Козловський.

Від 31.05.2010

http://www.kryvyirih.dp.ua/
Переглядів: 1570 | Додав: Lider_VZ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: